П`ятниця, 26.04.2024, 13:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт КЗ "Шевченківського НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 189
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту

Головна » 2019 » Листопад » 16 » Тиждень толерантності
17:57
Тиждень толерантності

У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальноприйнятих моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу з 11 по 15 листопада 2019 року у Шевченківському НВО стартував тиждень толерантності під девізом «Толерантність очима дітей». 
Психологічною службою школи   були проведені години спілкування  на тему: «Дружній колектив: який він?», «Вчимося толерантному спілкуванню», «Толерантність у сучасному житті», «Планета толерантності». Активно долучилися до проведення тижня і класні керівники, які провели цікаві та повчальні бесіди та виховні заходи де були створені ситуації на пряв та розуміння доброти, чуйності та співпереживання.
В холі школи було оформлено інформаційний стенд, який нагадував учням, вчителям та батькам про значимість Міжнародного дня толерантності.
Для учнів 5 – 11 класів організовано виставку плакатів під девізом: «Толерантність нашими очима». Учні 2 – 6 класів активно взяли участь у створенні спільного колажу «Долоньки доброти», на яких  написали риси толерантної людини.
Учні 5 – х класів на чолі з класними керівниками Коровай І. В., та Бобко О. В. організували та провели відритий виховний захід «Толерантність врятує світ», на який були запрошені учні 6 – 8 класів. Головною метою цього заходу було познайомити вихованців з поняттям «толерантність», виявити основні риси толерантності, формувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки. Виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій, культури різних народів, виховувати комунікативну культуру спілкування та взаєморозуміння,  формувати толерантне ставлення учнів навчального закладу між собою. Розвивати у вихованців терпимість до відмінностей між людьми.
   Весь тиждень Толерантності супроводжувався позитивними емоціями та гарним настроєм.

 

               
 

Переглядів: 501 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Київський час
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в цей час
Погода в Україні