Середа, 08.05.2024, 03:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт КЗ "Шевченківського НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 189
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту

Головна » 2017 » Вересень » 4 » Мистецтво творить магію
15:49
Мистецтво творить магію

Мистецтво творить магію. Долучайтеся і творіть магію разом з нами. 
Під таким гаслом пройшов захід «Мистецький шабаш» 2 вересня у Шевченківській ЗОШ І-ІІІ ст. Захід вигадала, спланувала і провела за підтримки адміністрації школи  учениця 9 –А класу Діхтярук Олена, учасниця школи громадянської та волонтерської участі «Агенти змін». 
Цей День дозвілля був організований для того, щоб діти та підлітки могли обрати собі хобі до душі та ознайомитись з сучасними видами цікавих занять.
Хто побував на святі, той не пожалкував! 
Справжні майстри пропонували створити незвичайні речі власними руками. Дітей захоплювали майстер-класи з гончарства від гончара Ігоря Науменка, під вправними руками якого глина перетворювалась на глечик, вазу чи витончену тарілочку. Сам майстер признається, що це магія.
Під керівництвом Григор’євої Галини Анатоліївни, викладача класу фортепіано, діти створювали …, ні, не музику, а чудові картини з сухих квітів. Це теж тонка робота і в цьому є щось музичне. Щойно була суха квітка, а майстриня почаклувала і з’явилась японка чи метелик, чи новий візерунок. Дійсно: талановита людина-талановита в усьому.
Біля столу майстрині Мирослави Макаренко весь час стояли дівчатка, жінки й дівчата. Не дивно, бо вона створює прикраси. А як можна швидко вибрати, що тобі личить? Хочеться все роздивитись, приміряти. Зі стрічок, ниток та намистин виходить у дівчини  краса. Тож всі, хто з дівчат хотіли, пішли зі свята з обновкою, яку створили самі.
А ще бажаючі змогли отримати гарний, стильний малюнок хною на руці від студентки Художньої Академії Валерії. При чому до цього столу стояли в черзі хлопці. Дуже вже вправно Валерія малює драконів. І не лише драконів, а й смішариків, покемонів та будь-який малюнок, що вам сподобався.
Дітей молодшого шкільного віку зацікавив майстер-клас скульптора В’ячеслава  Юрійовича. Всі діти з захопленням ліпили з пластиліну звірів та слухали розповіді майстра.
Виступи дитячої школи мистецтв Броварського району створили атмосферу свята. Гра на бандурі Бахметової Світлани Андріївни та її вихованок Омелянчук Анастасії та Жукових Софії і Соломії захопили присутніх. Чарівний кришталевий голос Світлани Андріівни у супроводі бандури точно довів усім, що гра на бандурі-це модно, сучасно і трішки магічно. Колективи «Олекса плюс» під керівництвом  Нагорного Олексія та «Рідненькі» під керівництвом Христини Нагорної запальними танцями розважили присутніх. А ще довели, що танці-це дисципліна, гарний настрій та класні костюми. Естрадні пісні учениць вокального відділення Кеуша Олега Станіславовича присутні приймали з захватом. Голоси та талант Проценко Лізи, Русових Варвари та Уляни, Плеханової Тетяни достойні «Х -фактора»! Сам Олег Станіславович виконав дві пісні та зачарував своїм голосом.
Найбільше аплодисментів дісталося невеличкому на зріст, а не на талант,  співакові Дмитру Чакуну, голос та артистизм якого сподобався всім.
Викладачі  та директор школи мистецтв закликали приходити займатись, думаю, після таких виступів учнів у них побільшає.
Владислав Скоробагатько, Президент учнівського самоврядування Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ст. виступив з піснею та грою на гітарі. 
Дівчача команда «Мистецького шабашу» пропонувала круті флешмоби, які підхоплювали присутні, особливо класно, з акробатичними трюками, це вийшло у Олександра  Брусенко, молодого викладача танців.
Свято вдалося. Було цікаво, весело. Діти казали: «А можна ще?», батьки казали: «Чи можна частіше?». 
Класно почався новий навчальний рік! Агентка Олена Діхтярук старалася не дарма. Всі, хто відвідав захід, будуть пам’ятати де були 2 вересня  і чекати наступного свята.
Мистецтво справді творить магію. І всі, хто долучився, це відчули на собі.

 

Переглядів: 468 | Додав: admin2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Київський час
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в цей час
Погода в Україні