П`ятниця, 29.03.2024, 16:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт КЗ "Шевченківського НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 189
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту

Головна » 2019 » Лютий » 20 » Майстер-клас у Шевченківському НВО
20:36
Майстер-клас у Шевченківському НВО

У середу 20 лютого 2019 року на базі КЗ «Шевченківське НВО «ЗЗСО-ЗДО» відбувся майстер-клас вчителів української мови та зарубіжної літератури Гарачук Оксани Федорівни та Діхтярук Тетяни Іванівни на тему: «Використання інноваційних технологій та елементів критичного мислення на уроках української мови та зарубіжної літератури»
Метою заходу було ознайомлення учасників майстер-класу з особливостями застосування інноваційних технологій та елементів критичного мислення при вивченні зарубіжної літератури та української мови з метою формування загально-навчальних та предметних навичок і вмінь, вироблення життєвих цінностей, максимального використання своїх здібностей, створення  атмосфери співробітництва, взаємодії.
Побачити щось нове, навчитися реалізовувати його у своїй роботі – завдання, що мотивувало всіх учасників майстер-класу, адже професійна майстерність завжди є наслідком досить тривалої практичної праці вчителя, осмисленої і наповненої вдумливими міркуваннями над проблемами своєї професійної діяльності.
Майстер-клас – це особливий спосіб узагальнення та поширення педагогічного досвіду, що базується на систематизації оригінальних прийомів або авторських методик, які спираються на свої принципи і мають певну структуру. Саме завдяки цій ефективній формі роботи відбувався обмін системою роботи вчителів Великодимерської ТГ та поширення їхнього перспективного педагогічного досвіду. 
Гарачук Оксана Федорівна та Діхтярук Тетяна Іванівна демонстрували оригінальні методи та представили власну систему роботи , яка допомогла їм вдосконалити професійну майстерність, допомогла розвинути в дітях спритність, кмітливість, нестандартність мислення, закріпила вміння застосовувати теоретичні знання у творчій діяльності.
Кузьмик Світлана Григорівна, во начальника відділу освіти Великодимерської ОТГ, провела теоретичну частину заходу. Учасники мали змогу обговорити уроки, що були запропоновані на майстер-класі, почерпнути щось для себе, поділитися досвідом з колегами.
Із глибокою вдячністю та добрим настроєм учителі завершили свою роботу, сподіваючись на подальші зустрічі та плідну співпрацю

 

Переглядів: 490 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Київський час
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в цей час
Погода в Україні