Вівторок, 23.04.2024, 10:32
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт КЗ "Шевченківського НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 189
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту

Головна » 2018 » Листопад » 16 » Тиждень безпеки дорожнього руху
21:23
Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Шевченківському НВО з  12 по 16 листопада тривав Тиждень безпеки дорожнього руху.  
Заступник з виховної, класні керівники, класоводи та лідери учнівського самоврядування організували проведення тижня. Зокрема для учнів 1-11 було проведено класні години: «Вчи і поважай правила дорожнього руху», «Правила дорожнього руху знай - життя та здоров’я зберігай», «Дорожній рух. Безпека. Обережність», «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів». Учні початкової школи мали змогу переглянути театральну виставу «Правила дорожнього руху» та відеопрезентацію «Азбука доріг. Школа Світлофора», а також з задоволенням взяли участь у конкурсі малюнків.
 Для учнів 5- 6 класів були проведенні практичні заняття «Дорожні знаки та їх значення» та урок-гра «Вчи і поважай правила дорожнього руху». Серед учнів 7-8 класів було проведено вікторину «Знай і вивчай правила дорожнього руху» щодо правил дорожнього руху, переможцями якого стали учні 8 класу. Вчителем основи здоров’я було проведено практичне заняття «Надання першої допомоги при ДТП».  
Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Переглядів: 449 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Київський час
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в цей час
Погода в Україні