П`ятниця, 19.04.2024, 06:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт КЗ "Шевченківського НВО "ЗЗСО-ЗДО"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 189
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту
Друзі сайту

Головна » 2016 » Квітень » 22 » Акція "Зробимо Україну чистою!"
21:51
Акція "Зробимо Україну чистою!"

В рамках Всеукраїнської акції "Зробимо Україну чистою!" 22 квітня 2016 року  в Шевченківській ЗОШ І-ІІІ ступенів вчителі та учні 5-11 класів взяли активну участь у суботнику з благоустрою території школи та села.
Цього дня також розпочався традиційний шкільний конкурс на кращу клумбу «Парад квітів біля школи». Дружно і весело школярі прибирали територію, висаджували квіти. Конкурс продовжується, і його головна мета - зробити рідну школу ще затишнішою. Краса і естетичний вигляд школи несе гармонію у життя. Упорядкована шкільна ділянка сприяє повноцінному відпочинку учнів під час перерв, прищеплює їм любов до природи, вчить дбайливо ставитися до зелених насаджень, привчає до охайності і порядку
Протягом квітня місяця у нашій школі проходила акція "Посади дерево". У ній активну участь взяли всі учні і вчителі закладу. З ентузіазмом діти садили саджанці та створювали нову зелену зону на шкільному подвір’ї. Було висаджено близько 30 саджанців. Працювали діти старанно, сумлінно та з гарним настроєм, тож сподіваємося, що молоді дерева приймуться і через 5-10 років, коли активні учасники акції «Посади дерево» вже закінчать навчання у школі і полинуть з рідного селища – ці дерева стануть для них приємним нагадуванням часу їхньої дитинства .

Зараз по всій Україні проходять заходи по підготовці до 8, 9 травня: прибирання територій  пам’ятників та братських могил, висаджування квітів тощо. Учні нашого закладу також не залишились осторонь заходів, взявши активну участь у впорядкуванні братської могили, що знаходяться на території нашого села, прибрали територію біля пам’ятника загиблим воїнам.
Педагогічний колектив та учні Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів постійно дбають про благоустрій не тільки шкільного подвір'я, а й території села. Саме тому вчителі та  старшокласники прибрали територію сільського парку. Озеленення та благоустрій території принесе користь не лише теперішнім, а й майбутнім поколінням. Ці заходи покликані виховувати у дітей почуття прекрасного, любові до природи і рідного краю, усвідомлення необхідності екологічного вибору, орієнтованого на загальнолюдські цінності, а також навички ефективного спілкування та участі в житті громади.

 

 

Переглядів: 428 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Київський час
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в цей час
Погода в Україні